Εκδρομή στην Τήνο

 

 

1η ημέρα, ΠΕΜΠΤΗ 27/4/2017

6.00 π.μ.: Συγκέντρωση στο σχολείο.

Επιβίβαση στα πούλμαν και αναχώρηση για τη Ραφήνα.

7.25 π.μ.: Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής (FAST FERRIES GOLDEN ή STAR FERRIES).

Άφιξη στο λιμάνι της Τήνου και επιβίβαση στα πούλμαν για επίσκεψη σε αξιοθέατα μέρη του νησιού: Πρώτη στάση στο χωριό Βώλακα, με έντονο γεωλογικό ενδιαφέρον όπου θα επισκεφτούμε εργαστήριο καλαθοτεχνίας.

Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στο χωριό Πύργο, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο μαρμαροτεχνίας και το σπίτι του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά.

Ελεύθερος χρόνος για φαγητό το μεσημέρι και επίσκεψη στον Πάνορμο, επίνειο του Πύργου.  

Αναχώρηση το απόγευμα για το ξενοδοχείο <HOTEL TINOS BEACH> που βρίσκεται στα Κιόνια.

Άφιξη στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4/2017

Πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο. 8.45: Αναχώρηση από το λιμάνι της Τήνου - με το  πλοίο DELOS EXPRESS της εταιρείας DELOS TOURS - και με προορισμό την Δήλο. Άφιξη και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο.

Με το ίδιο πλοίο αναχώρηση το μεσημέρι για  την Μύκονο. Γεύμα, περίπατος και αναχώρηση   με το ίδιο πλοίο το απόγευμα για την Τήνο. Μεταφορά  στο ξενοδοχείο  με  πούλμαν – άφιξη αργά το απόγευμα. Ξεκούραση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Σάββατο 29/4/2017

10 π.μ.: Πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση με το πούλμαν για την πόλη της Τήνου. Επίσκεψη στον ναό της Παναγίας, με το συγκρότημα των μουσείων του. Γεύμα στην πόλη και περιήγηση. Αναχώρηση στις 5 μ.μ. από το λιμάνι με πλοίο της γραμμής (FAST FERRIES GOLDEN ή STAR FERRIES). Άφιξη στην Ραφήνα στις 9 μ.μ.

Αναχώρηση με πούλμαν για την Ηλιούπολη.  Άφιξη στο σχολείο στις 10 μ.μ.

(την εκδρομή έχει αναλάβει το Πρακτορείο HAPPY DAYS TRAVEL, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 147-149, 163 41 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, τηλ. 210 7621330-1, www.happydays-travel.gr)